Branschens förnämligaste villkor

Vår ambition är att ha branschens bästa och mest förnämliga villkor. Vi har tagit fram nedanstående köpvillkor med dig som kund i fokus. Om du har några frågor kan du kontakta oss på info@mamamiakurser.se eller tel: 08 – 662 06 30  så hjälper vi dig.

OBS: Tänk på att anmälan är bindande.

Avbokning
Det är gratis att avboka om det är mer än 10 dagar kvar till kursstart. Vid senare avbokning, utan läkarintyg, debiteras hela kursavgiften. Om du kan uppvisa läkarintyg returneras halva kursavgiften på de tillfällen i kursen som du ej kan deltaga på. Vid sjukdom eller lågt deltagarantal förbehåller vi oss rätten att flytta/ställa in kursen. Vi försöker alltid föreslå alternativa kursdatum undersamma period.

Byta datum
Du kan byta datum för en kurs fram till 10 dagar före kursstart. Hör ni av er till oss senare än 10 dagar före kursstart har ni möjligheten att byta datum i mån av plats. Vi vet först dagen innan en kurs startar om det finns platser över.

Nöjd kund-garanti
För oss är det viktigt att du känner dig trygg när du handlar hos oss. Om du av någon anledning inte är helt nöjd efter avslutad kurs erbjuder vi dig därför pengarna tillbaka. Vår nöjd kund-garanti gäller enbart om du fullföljt hela kursen, sjukdom eller annan frånvaro är ej giltiga skäl.
MamaMias nöjd kund-garanti gäller inte för Babysim.

Nyhetsbrev
När du bokar kurs hos Babygruppen godkänner du samtidigt att vi skickar; bokningsbekräftelse, nyhetsbrev, erbjudanden m.m. till den e-postadress som du angivit vid bokningstillfället. Du kan när som helst avregistrerar dig från dessa mejl genom att klicka på en avregistreringslänk som finns i varje mejl.

1) Ladda ner vår återbetalningsblankett
2) Fyll i blanketten och…
3) Skicka den per post till oss senast 21 dagar efter avslutad/genomförd kurs.